Webinar materiale:
Sådan når du til tops på Google med SEO Sprints

Webinaret blev afholdt d. 12 maj 2022 kl. 10.00 - 11.00

Drømmer du om at komme til tops på Google i 2022? Men ved du endnu ikke helt, hvordan du sikrer et strategisk fokus, korrekt eksekvering og læring af, hvad der virker? Svaret er SEO sprints.  

Christopher Hofman Laursen vil på dette SEO webinar gennemgå frameworket for, hvordan du kommer succesfuldt i mål med dit SEO Sprint. Tobias Brandt, Senior Manager hos Kompan er med i studiet og fortæller om, hvordan de arbejder med SEO sprints på 8 internationale markeder. 

Målet med dette webinar er, at du går fra den uendelige ”to do liste” til at arbejde med SEO på en langt mere struktureret måde. Så tilmeld dig og bliv inspireret til en anderledes tilgang til SEO. 

Agenda

  • De fem trin til en succesfuld eksekvering 
  • Sådan arbejder Kompan med SEO sprints på 8 internationale markeder 

Men er SEO Sprint håndgribeligt, er det noget jeg kan kaste mig over – tænker du sikkert, inden du scroller længere ned for at tilmelde dig. Ja, det er det. Kort fortalt sætter et SEO sprint framework fokus på, at man fokuserer på et produktområde af gangen i stedet for at lave den helt store analyse, som skal dække alle kategorier.  

DINE VÆRTER

Christopher Hofman Laursen, IMPACT Extend

Christopher Hofman Laursen har +15 års erfaring på den digitale scene og er en af Danmarks førende specialister indenfor SEO. Til dagligt er han Lead SEO Consultant hos IMPACT Extend og hjælper flere førende omnichannel- og B2B-virksomheder som TøjekspertenCarl Ras og MyBanker med deres SEO-strategier.

Tobias Brandt, Kompan

Tobias Brandt arbejder som Senior Manager hos Kompan, hvor han for 4 år siden startede som E-commerce Manager. Til dagligt har han ansvaret for deres digitale setup – hvor han blandt andet driver leadgenerering og opbygger kunderejser ved hjælp af SEO sprints.

Hent materiale her