Omnichannel-løsninger
og data-drevet
marketing

Innovative og resultat-orienterede
digitale marketing konsulenter

From insights to Impact

Vi arbejder tæt sammen med jer, for at løse jeres udfordringer i et langsigtet strategisk perspektiv for at opbygge ROI.
Formålet er, at skabe maksimal ROMI for jer.

Vi bruger data til at definere den digitale markedsstrategi, og opbygge og eksekvere på et taktisk niveau. Vi bruger data til at måle resultater og reagere hurtigt på optimering af kampagner og investeringer. Vores tilgang til data skaber en hurtig time-to-market & vi eksekverer på real-time data.

We help to Extend your business Impact
by Releasing the full Power of Marketing

google clickstream

Vi tilbyder løsninger til at være på digital forkant. Vores løsninger er fokuseret omkring omni-channel, og interaktionen i mellem den digitale platform og den fysiske butik. Med mange års erfaring i e-commerce kan vi hjælpe med at skabe en rød tråd baseret på data-drevet marketing.

Vi leverer stærke rammer, som sikrer en gennemsigtig proces og giver jer målbare resultater. Vi giver indsigt i markedsføringsresultater og giver adgang til data i et ægte “cockpit / dashboard”.

Digital transformation i tæt samarbejde

Vi har et stort fokus på tæt samarbejde og forstår, at ikke to forretninger er ens.

At pleje om vores kunders forretninger og hvordan de arbejder er et nøgleord for os. Vi bygger stærke relationer og er proaktive i vores anbefalinger.

Mød vores team

Skal du have fat i en af os? Eller vil du gerne vide lidt mere om, hvem der gør hvad i IMPACT Extend?

Vi er på LinkedIn