Webinar:
Sådan undgår du de 8 mest gængse SEO-brølere

Webinaret afholdes d. 25. november 2022 kl. 10.00 – 10.45.

Få 8 helt konkrete eksempler på de mest hyppige SEO-faldgruber.

Baseret på vores brede erfaring med kunder fra vidt forskellige brancher, viser vi dig, hvordan du vinder topplaceringer på Google.

Vil du vide, hvordan du får et knivskarpt SEO-setup, så se med d. 25. november 2022 kl. 10.00 – 10.45.

Agenda

  • Gennemgang af de 8 SEO-faldgruber inkl. case
  • Konkrete tips til at springe dem over
  • Hvilke konsekvenser har det at falde i?

 

Dit output ved at se webinaret?

Når du har set vores gennemgang, har du en helt konkret liste over, hvad du især bør arbejde med. Kommer du i grøn her, undgår du de typiske huller, som kan sende dine rankings i afgrunden og stå i vejen for din organiske trafik.

Og selv om SEO-arbejdet er en helhed af mange forskellige tiltag inden for content, teknik og opbygningen af din linkprofil, så kan vores liste være med til at prioritere din indsats inden for et ekstremt bredt felt.

Med den rette prioritet bliver de lettere at kickstarte SEO-arbejdet. Og det bliver lettere at måle din performance og sikre god ROI.

DINE VÆRTER

Mikkel Skødt Damsgaard, IMPACT Extend

Mikkel har arbejdet med SEO i over 6 år og har en baggrund fra webbureau branchen, hvor han bl.a. har arbejdet med store virksomheder i hotelbranchen. Her har han stået i spidsen for en stor omstrukturering og opbygning af et internationalt site med over 1 million besøgende pr. måned.

Som konsulent i IMPACT Extend rådgiver han en bred kundekreds bestående af både B2C og B2B virksomheder.

Mikkel har flere personlige projekter, hvor han afprøver forskellige SEO tiltag og holder sig ajour med de lavpraktiske hands on SEO discipliner.

Ane Skovsted, IMPACT Extend

Ane Skovsted har arbejdet med SEO i +10 år og har en baggrund fra telebranchen, hvor hun har været med til at drive SEO-agendaen helt ind på direktionsgangen.

Som konsulent rådgiver hun en bred vifte af kunder både inden for B2B og B2C, og hun har bl.a. været med til at migrere nogle af Danmarks helt store ecommerce-spillere.

Ane holdt oplæg på SEO Day i 2021.

Tilmeld dig her