Virtuelt morgenmøde
om Black Friday

Gør dig klar til årets største handelsdag! Sidste år endte dagen med en dankort-omsætning i Danmark på 1,94 mia. kroner. Bliv klogere på hvad du skal være opmærksom på før, under og efter Black Friday 2019 og udtænk en strategi allerede nu!

Er du klar til årets største omsætningsdag?

Black Friday 2018 endte med en dankort-omsætning på 1,94 mia. kroner! Dagen nærmer sig igen med hastige skridt, og det betyder, at du skal til at tænke over, hvilken kampagnestrategi du vil bruge, hvordan du skal holde styr på din tracking, og hvordan du får mest ud af dine marketingindsatser. Og så er handlen ikke engang længere forbeholdt den ene dag. Cybermonday har nemlig også vundet indpas i danskernes hjerte.

 

  • Få et indblik i de strategiske og praktiske forberedelser IMPACT Extend arbejder med på tværs af kunder for at sikre, at efterårets store kampagner til Black Friday og Cyber Monday i 2019 igen slår alle rekorder.
  • Bliv klogere på, hvad du skal være opmærksom på før, under og efter
  • Lær hvordan du slår markedet på danskernes største shoppedag.

 

Black Friday og Cybermonday er bestemt noget, du skal tage seriøst og begynde og planlægge i god tid. Men bare rolig, du kan tilmelde dig vores virtuelle morgenmøde torsdag d. 31. oktober og få et bedre indblik i, hvordan du skal takle en af årets muligvis største shoppedage.

Det eneste du skal gøre er, at tilmelde dig via linket, købe dig noget morgenmad og sætte dig klar foran computeren, og så er du klar til at modtage en masse nyttig viden samt tips til hvordan du får succes på dagen.

Til morgenmødet vil du lære mere om

  • Inputs til din Black Friday kampagne strategi
  • Hvordan du får styr på din tracking
  • Hvilken tjekliste du skal følge op til, under og efter Black Friday
  • Anbefalinger til den bedste udnyttelse af dit marketing spend
lead analyst
Kent Lyager Laursen, Head of Traffic

Det virtuelle morgenmøde afholdes af: IMPACT Extends Lead Analyst Danny Mawani Olsen & Senior Digital Marketing Consultant Kent Lyager Laursen