Nye partnere
i IMPACT

21. august 2018

Fire nye profiler i partnerkredsen

Den 21. august træder fire nye profiler ind i partnerkredsen i IMPACT. Det sker som en led i IMPACTs ambition om at blive en førende aktør inden for digital commerce experiences i Europa. De fire nye partnere er Ida Weber Carlsen, Karsten Birkelund, Torben Vejen og Thomas Høgsbro-Rode

Vi har gennem mange år oplevet stor vækst, og det stiller krav til vores organisation og ledelse. Derfor er jeg glad for, at vi nu bliver flere brede skuldre, der kan løfte vores ambitioner om yderligere vækst og flere internationale kunder.

Kasper HolstCEO, Management Consultant & Partner, IMPACT

Som Projekt Director har Ida Weber Carlsen været en af chefarkitekterne bag IMPACTs agile projektmodel, som sikrer et effektivt og behageligt samarbejde med kunderne og høj kvalitet i alle leverancer. Med sin skarpe sans for forretningsudvikling har Karsten Birkelund skabt stor værdi og udvikling gennem strategisk rådgivning for flere en lang række kunder. Inden for de seneste 12 måneder har Torben Vejen og Thomas Høgsbro-Rode sluttet sig til IMPACT for at styrke rådgivningen inden for intelligent- og datadrevet marketing, inklusive Dialog, Traffic, BI og Data/Analytics. Anbefalinger som vel at mærke hurtigt kan omsættes til handling, fordi IMPACT både har marketing-, design-, UX- og udviklingskompetencerne i huset.

Inden for hver deres område har vores fire nye partnere bidraget til at skabe vækst sammen med vores kunder og hos os selv. Jeg glæder mig meget til det fortsatte samarbejde om at løfte vores langsigtede strategiske ambitioner.

Kasper HolstCEO, Management Consultant & Partner, IMPACT

Og det er ikke kun i partnerkredsen i IMPACT, der har vokseværk. Vi har nemlig udvidet kontorerne i både Aarhus og København med 1200 m2. For selv om vi godt kan lide at arbejde tæt sammen på tværs af fagligheder, så skal der også være højt til loftet og komfortable arbejdsbetingelser for vores medarbejdere, og vi forventer, at vi fortsat skal vokse i den kommende tid.