Sådan forholder IMPACT Extend sig til Coronavirus

Corona i IMPACT Extend

Hos IMPACT Extend følger vi situationen med corona-virussen COVID-19 tæt, og træffer de nødvendige forholdsregler i tråd med myndighedernes anbefalinger. De næste to uger arbejder alle medarbejdere hjemmefra, dette vil dog ikke påvirke vores daglige arbejde. Alle medarbejdere er online og gør deres absolut bedste for at holde Jeres e-commerce løsninger og digitale marketing kørende. Vi har en afgørende rolle for at sikre vores kunders forretninger, og derfor er vi i disse tider ekstra beredte og opmærksomme blandt alle 200+ medarbejdere i IMPACT Group.

SÅDAN FORHOLDER VI OS

Vi fortsætter vores arbejde, som normalt. Vi er vant til at arbejde på tværs af lokationer og remote med videomøder, så både udvikling og drift sker efter normale standarder.
  • Projektarbejde fortsætter blot med videomøder fremfor fysiske møder
  • Platforms operations/drift – Service og support uændret med samme tilgængelighed og høje serviceniveau
  • Marketing operations kører uændret, dog med et dagligt performance check-in hos diverse teams

 

HAR DU SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR HJÆLP?

Situationen er uvant for os alle, og derfor sidder din kontaktperson i IMPACT eller IMPACT Extend klar til at hjælpe dig gennem denne periode. Spørgsmål om stort eller småt skal du endelig sende i deres retning. Det kan være spørgsmål om, hvordan du skal prioritere dit marketing spend, hvordan du håndterer manglende varetilgang, eller hvilke initiativer du kan gøre for at holde salget i gang – uanset hvad, skal vi nok hjælpe dig.

Du kan altid få fat i os på telefon, mail, Slack, videomøder etc. Har du problemer, kan du skrive til os på support@impact.dk.
I tilfælde af nødsituation har vi døgnsupport på telefon +45 7020 1639. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du bedst muligt håndterer situationen, står din kontaktperson hos IMPACT Exnted klar til at hjælpe dig.

HVIS VIRUSSEN GRIBER OM SIG?

Vi følger udviklingen nøje og har iværksat nødprocedurer og beredskab, i tilfælde af at situationen eskalerer yderligere, så vi fortsat kan sikre stabil udvikling og drift. Vi skal nok holde dig opdateret.