Masterclass: Kunderejsemapping på Google

Kom til Kunderejsemapping MasterClass med Christopher Hofman Laursen

København 28.02 2023
Odense 01.03 2023
Aarhus 02.03.2023

Unik mulighed for at lære at bygge kunderejsemaps fra ham, som opfandt metoden!

Christopher Hofman Laursen tager på Danmarksturné og laver tre halvdags-sessions i tre byer, hvor du har mulighed for at blive en ekspert internt i din virksomhed.

Om du er en digital projektleder, intern SEO-medarbejder eller arbejder med kortlæggelse af digital strategi og kunderejser, så er dette for dig.

 

I denne Masterclass lærer du, hvordan du bygger kunderejsemaps v.h.a. Google data. Det er en hurtig og effektiv måde til at forstå brugeradfærden. Med den viden kan du bygge det rigtige indhold og eje dine brugeres samtale med Google.

Helt konkret får du på denne MasterClass bygget et kunderejsemap for et produkt eller service for din virksomhed, som du direkte kan bruge. Her vil også være mulighed for at netværke med andre virksomheder. Vi holder det eksklusivt med 5-7 deltagere per MasterClass.

Agenda

8:30-9:15 : Introduktion til deltagerne og kunderejsemapping
9:15-10:30 : Vi bygger kunderejsemaps analogt
10:30-11:00 : Præsentation af indsigterne
11:00-12:00: Forfinelse af indsigter og visualisering af dit kunderejsemap

Tilmeld dig her


Din vært

Christopher Hofman Laursen

Christopher har bygget +200 kunderejsemaps over de sidste 2 år for både B2B og B2C mindre danske og større globale virksomheder. Han har arbejdet med SEO siden 2003 og har været Lead SEO konsulent i IMPACT Extend de sidste 5 år.

Over det sidste år har han bl.a. præsenteret  Kunderejsemapping-metoden til SEOday (4,2 af 5) og MarketingCamp (4,5 af 5) samt publiceret en artikel på MOZ (Kåret som #1 blogindlæg på MOZ i 2022).

Hvilke krav til at deltage?

Du arbejder med digital marketing internt i en virksomhed (f.eks. som CMO, digital projektledelse, SEO, UX), hvor digital strategi og kunderejser er en central del af dit arbejde.

Det er vigtigt, at du har adgang til Google Search Console. Vi kan alternativt arbejde med 3. partsværktøjer hvis nødvendigt.

Hvornår foregår SEO Masterclass?

Der er tre datoer, som du kan vælge i mellem. Tidsrummet er kl 8:30 – 12.

København 28.02 2022
Odense 01.03 2022
Aarhus 02.03.2022

Hvad er adressen?

MasterClass foregår på vores lokale IMPACT-kontor:

København: Laplandsgade 4, 2300 København S
Odense: Havnegade 34B, 1. 5000 Odense C
Aarhus: Søren Frichs Vej 44D, 8230 Åbyhøj

Hvad er prisen?

Prisen er 2.500 kr. ex. moms. Faktura fremsendt når din tilmelding er godkendt.

At arbejde med kunderejsemapping har givet vores team fuldstændig essentiel viden i forhold til vores fremadrettede indholdsstrategi. Vi har lært meget omkring kunders behov i mange forskellige markeder, og givet os indsigt i, hvordan søgeadfærd påvirkes kulturelt fra marked til marked. Vi har rykket os enormt takket være vores samarbejde med Christopher omkring kunderejsemapping.

Tobias BrandtSenior Manager - Kompan A/S

Sådan bruger man kunderejsemaps hos Flügger

Nedenfor fortæller Lene Hessilt – som er digital projektleder hos Flügger – om deres brug af kunderejsemaps i arbejdet med SEO :

 

Læs om metoden på MOZ

Dette blogindlæg om kunderejsemapping-metoden var det mest læste på MOZ i 2022. Du kan bl.a. læse om vores SEO case for Købstædernes: How to Win Potential Consumers with Customer Journey Mapping on Google

moz blog customer journey mapping

Vil du vide mere
om eventet?

Kontakt Christopher hvis du har spørgsmål til Masterclass.