download materiale
Customer Data Platform

Bliv klogere på IMPACT Extends og Raptors nyligt afholdte seminar om Customer Data Platforms (CDP). Lær mere om, hvad en CDP kan gøre for din virksomhed, og hvordan Raptors CDP løsning fungerer.

Bliv klogere på CDP

IMPACT Extend og Raptor afholdte for nyligt et event om Raptors Customer Data Platform (CDP) og de muligheder det giver, hvis man investerer i en CDP som virksomhed.

 

En CDP giver mulighed for at konsolidere data fra forskellige touchpoints i forskellige kanaler igennem kunderejser. En investering i CDP kan være med til at give dig en højere ROMI igennem mere præcis targeting.

 

Med en CDP kan du sikre dig, at du kan target dit audience på det rigtige tidspunkt, på den rigtige kanal, med den rigtige besked. Derudover kan du skabe audiences baseret på data samlet på tværs af kanaler og dermed altid kommunikere det meste relevante content, beskeder og produkter ud til dine kunder.

Book et møde og hør mere

At investere i en CDP kan være en stor ændring for mange virksomheder. Det kræver den rette strategi samt det rigtige martech setup.

IMPACT Extend og Raptor gennemgik til seminaret mulighederne bag en CDP. Download materialet fra seminaret og blik klogere på:

 

  • Hvorfor en CDP er vigtig
  • Hvad du kan bruge konsolideringen af din kundedata til
  • Hvilke forskellige typer CDP, der findes
  • Hvordan Raptors CDP fungerer
  • IMPACT Extends anbefalinger i forhold til CDP

 

Download materialet her

For at downloade materialet skal du blot udfylde formularen nedenfor, herefter vil du få tilsendt det på mail.Vil du vide mere
om CDP Seminaret?

Kontakt Camilla, hun kan fortælle dig meget mere