LauRie ecommerce outsourcing

Fra outsourcing af alle digitale marketing discipliner til insourcing grundet markant løft i performance - en succeshistorie om udviklingen hos LauRie.

0.0 hurtige fakta
KUNDE SIDEN

Januar 2019

Vækst i subscribers

58%

Omsætningsvækst

55%

Løft i konverteringsraten

25%

Indsatsområde

Google Ads, Social Ads, Ogranic Facebook, Email marketing, SEO, Konverteringsoptimering, Tracking, Website management

KONTAKTPERSON

Kenni Wiltoft Rostgaard

LAURIE ECOMMERCE OUTSOURCING

Siden 1. januar 2019 har IMPACT Extend stået for håndteringen af alle online digitale marketing discipliner og det med stor succes. Omsætningen er løftet med 55% fra 2019 til 2020. Andelen af besøgende som beslutter sig for at købe hos LauRie (konverteringsraten) er steget med 25% fra 2019 til 2020.

Vores samarbejde med Impact/Extend begyndte med en idé om at en relativ lille ecommerce forretning, som vores var dengang, ikke kunne tiltrække og fastholde de helt skarpe hjerner indenfor dette felt. Det var således ganske naturligt at kigge efter eksterne samarbejdspartnere. Valget faldt på Impact/Extend, som vi allerede kendte godt. Impact/Extend har været med til at udvikle vores ecommerce til dét den er i dag og samarbejdet har altid været præget af ambitiøse mål, professionalisme og stram opfølgning på både kpi´er og projekter. Udviklingen har vist sig særdeles positiv og de mål vi har sat os undervejs er alle blevet indfriet. Teamet hos Impact/Extend har arbejdet målrettet og været meget effektive igennem hele vores samarbejde.

Cecilie_Winther
Cecilia WintherCEO hos LauRie

EN HOLISTISK TILGANG TIL DIGITAL MARKETING SKABER STORE RESULTATER

LauRie er i dag til stede med E-commerce websites på 6 forskellige markeder. Kendskabsgraden til brandet varierer markant fra marked til marked, hvorfor strategien varierer fra marked til marked.

IMPACT Extend leverer en full service løsning, hvor der arbejdes med alle kunderejsens faser inden for en lang række indsatsområder såsom Google Ads, Facebook Ads, Organic Facebook, Organic Search (SEO), Email marketing, konverteringsoptimering, tracking, kampagneplanlægning og website mangement.

En af nøglerne til den succesfulde udvikling som LauRie har gennemgået i samarbejde med IMPACT Extend har været den holistiske tilgang til kunderejsen, hvor vi i højere grad fokuserer på alle touchpoints i kunderejsen fremfor at låse os fast på udvalgte marketingkanaler.

IMPACT Extend har opbygget en fintunet marketingmaskine, der rammer brugerne med målrettede budskaber designet specifikt til, hvor den potentielle kunde befinder sig i kunderejsen.

Kundeindsigter fra LauRie kombineret med dataindsigter fra IMPACT Extends arbejde har medvirket til at alle kanaler (E-mail, Paid Search, Paid Social, Organic Search) sikrer LauRie en tilstedeværelse, når potentielle kunder starter deres kunderejse, såvel som når kunderne står klar til at købe LauRies produkter.

LauRie har fået et stærkt marketing setup, hvor de løbende kan præge potentielle kunder igennem hele kunderejsen. Dataindsigter bliver aktivt anvendt tværs af kanaler til at sikre de rette budskaber til de rette bruger på de rette tidspunkter. LauRies datadrevne marketing setup er en stor del af forklaring på den flotte vækstrejse som LauRie har været på.

Digital Marketing Consultant
Kenni Wiltoft RostgaardStrategic Client Manger hos IMPACT Extend

Flere effektive lead kampagner på betalte medier og på websitet har øget antallet af tilmeldte medlemmer på LauRies nyhedsbrev med over 10.000 nye købelystne medlemmer.

Vi formåede at målrette den helt rette målgruppe, med de rigtige budskaber og på det rigtige tidspunkt. Vores landeopdelte kampagner gjorde setuppet optimalt ift. budgetallokering på tværs af markeder, så vi altid kunne skaffe de bedste leads til den billigste CPL.

digital marketing consultant
Mads Bjerrehuus JohannesenPaid Social Specialist hos IMPACT Extend

En udbygning og effektivisering af LauRies Google Ads setup har betydet at afkastet fra betalt annoncering er forbedret markant år over år. Omsætningen er steget med 49%, samtidig er omkostningerne kun steget med 15%, hvilket har betydet at ROI er steget med 30%.

En opdatering af LauRies Google Ads setup med fokus på Googles best practice og egne erfaringer fra en lang række fashion kunder gjorde at vi var i stand til at hæve ROAS markant og samtidig øge kendskabsgraden blandt LauRies kernemålgruppe.

KenniSenior Strategic Consultant, IMPACT Extend

SUCCES SKABER BEHOV FOR INSOURCING

Det markante løft i omsætning og performance har skabt et behov for at insoruce e-commerce- og digital marketing-funktionerne igen hos LauRie.

IMPACT Extends rolle hos LauRie skifter derfor fra at være den eksekverende part til i højere grad at være den rådgivende sparringspartner. Gennem indsigtsfulde relationer skal vi hjælpe med at forløse potentialer i kraft af vores forretningsforståelse og store viden om, hvordan data og teknologi skal aktiveres så LauRie kan fortsætte den markante vækstrejse. de har været igennem i løbet af de senere år.

Da vores ecommerce voksede, så kom der et ønske om at trække flere beslutninger tilbage i virksomheden og at begynde at opbygge vores eget team omkring denne forretningsenhed. Vi har nu samlet de kompetencer vi skal bruge for at tage det næste skridt i udviklingen og vi føler os væsentligt bedre klædt på i dag til at drive og bygge videre på denne del af virksomheden.

Cecilie_Winther
Cecilia WintherCEO hos LauRie

Vil du vide mere om vores arbejde på LauRie?

Kontakt Kenni, han kan fortælle meget mere

Digital Marketing Consultant