Webinar materiale: Sådan løser du de "umulige SEO-opgaver" med Python

Blev afholdt torsdag d. 3. december 2020

FRA MANUELLE PROCESSER TIL SCRIPTS

Hader du også de tunge, manuelle SEO-opgaver, som er strategisk vigtige? Enten tager de dage eller så opgiver man på forhånd. Det er der ingen grund til.

Efter de sidste års datarevolution er næste udfordring at kunne konvertere data til indsigter på en smartere måde. Python er løsningen. Se med når vi viser dig, hvordan vi har udskiftet de manuelle processer med scripts. Kom ud af hamsterhjulet og lad dem køre i baggrunden i stedet, mens du tænker de store tanker.

Kom med til dette webinar hvor vores Lead SEO Christopher Hofman Laursen og Poomika Kumarasamy viser dig, hvordan vi i IMPACT Extend v.h.a. Python automatisk løser de “umulige opgaver”, Forstå hvad du skal gøre for at få de indsigter, som dine konkurrenter ikke kan overskue.

Du kan udskyde beslutningen, men Python vil være et uundgåeligt værktøj for ethvert Digital marketing team, som udfører repetitive opgaver med store mængder data

christopher
Christopher Hofman LaursenLead SEO Consultant

AGENDA

  1. Udfordringen – Efter den digitale datarevolution kommer automatiseringen
  2. Løsningen – Hvorfor du skal arbejde med Python
  3. SEO-cirklen – frameworket som forbinder SEO-strategien og de “umulige opgaver”
  4. Tre eksempler på “umulige SEO-opgaver” som sparer dig mange timer
  5. Kom igang! Her er de fem trin

OPLÆGSHOLDERE

christopher
Lead SEO Consultant, Christopher Hofman Laursen

Christopher Hofman Laursen har +15 års erfaring på den digitale scene og er en af Danmarks førende specialister indenfor SEO. Til dagligt er han Lead SEO Consultant hos IMPACT Extend og hjælper flere førende omnichannel- og B2B-virksomheder som Tøjeksperten, Carl Ras og MyBanker med deres SEO-strategier.

digital marketing assistant
Digital Marketing Assistant, Poomika Kumarasamy

Poomika Kumarasamy er data specialist med fokus på Python hos IMPACT Extend. Hun har blandt andet været med til at udarbejde Google Volatility Scoren, URL inspector toolet og pixeltrackeren. Til dagligt sidder hun med kunder som Ole Lynggaard Copenhagen, Carl Ras, PWT og LauRie.

HENT MATERIALE HER