Salesforce

Vi hjælper med, at skabe en personalisering af kunderejsen på tværs af alle touchpoints.

Salesforce Partner

 

Hos IMPACT Extend er vi partnere med Salesforce. Vi hjælper vores kunder med at skabe en værdiskabende personalisering af kunderejsen på tværs af alle touchpoints baseret på indsigter og data. Alle vores Salesforce konsulenter er certificerede og specialister i at skabe personaliserede digitale kundeoplevelser, der kan styrke jeres kunderelationer og vækste jeres forretning.

TEKNOLOGIER

Vi er eksperter indenfor Salesforces værktøjer og anvender dem til at skabe værdi for dig og dine kunder. Gennem en cross-cloud løsning bistår vi orkestreringen af jeres kunderejser på tværs af alle kanaler.

Salesforce CDP

Giver alle i jeres organisation muligheden for at tilgå vigtige data, så I kan træffe smartere og hurtigere beslutninger.

Salesforce Marketing Cloud

Giver jeres brugere det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt på tværs af alle touchpoints ved hjælp af intelligent marketing automatisering, så jeres medarbejdere kan spare tid.

Saleforce Service Cloud

Hjælper jeres organisation med at højne jeres kundeservice og styrke kunderelationerne.

Salesforce Interaction Studio

Sørger for at jeres organisation får dybdegående indsigter om hver kunde og anvender AI til at levere personaliseret og cross-channel oplevelser ved hvert punkt på deres kunderejse.

Pardot

Er Salesforces B2B marketing automation, der hjælper jer med at øge antallet af leads, salg og til at være mere produktive i jeres arbejde.

Datorama

Hjælper jer til at forbinde, analysere og handle på baggrund af jeres data og indsigter i et marketing dashboard og til at drive ROI, hastighed og vækst på tværs af jeres forretning.

IMPACT EXTEND USP’ER

Connected commerce

IMPACT Extend er et hus bestående af eksperter på en bred vifte af områder, der alle kan være med til at understøtte vores kunder i brugen af Salesforce. Vi kan bistå en omnichannel og cross-cloud løsning, der skaber værdi for jer og jeres kunder.

UDVALGTE BRANDS VI HAR HJULPET MED AT SKABE VÆRDI MED SALESFORCES LØSNINGER

HVILKEN VÆRDI SKABER SALESFORCE FOR VORES KUNDER?

Salesforces værktøjer gør vores kunders marketingteams stærkere og frigiver tid. Vi står som Salesforce partnere for implementeringen og rådgivning, så vores kunder kan anvende værktøjerne til at opnå deres mål og skabe værdi for slutbrugerne. Vores know-how og mange års erfaring med Salesforces teknologier har bidraget til, at vi gennem tiden har skabt mange succesfulde integrationer, så vi hurtigt kan igangsætte processerne, der kan skabe succes og værdi for vores kunder.

Vi kan med Salesforce CDP, Salesforce Interaction Studio og Salesforce Marketing Cloud skabe personaliseret indhold til jeres slutbrugere, skræddersy kampagner og kunderejser baseret på data om kundernes adfærd og på den måde kommunikere bedst muligt til den enkelte kundes præferencer.

Hos Skoringen havde vi til vores marketing automation setup behov for en fagligt dygtig og forretningsmæssig kompetent sparringspartner, der med forståelse for købmandskab kunne løfte os op til næste niveau.

Det har vi i den grad fået med IMPACT Extend. Fra selve implementeringen af Salesforce Marketing Cloud til sparring i forhold til aktiviteter har de været en stærk medspiller.
Med IMPACT Extend i ryggen har vi det seneste år flyttet os markant, hvilket tydeligt kan ses på vores performance.

PeterSkoringen

HVILKEN VÆRDI SKABER VI FOR VORES KUNDERS KUNDER GENNEM SALESFORCE?

Slutbrugerne oplever værdien af en bedre og personaliseret kundeoplevelse på tværs af alle kanaler, SoMe, Google, kundeservice m.v., som de opererer på. Gennem de flows, som Saleforces værktøjer understøtter, deles viden på tværs af systemer, så hele din organisation hurtigt og effektivt kan reagere på input fra jeres slutbrugere og optimere kundeinteraktionerne.

Salesforce hos Søsterne Grene

IMPACT Extend stod for rådgivning såvel om implementering, da Søsterne Grene fik deres Saleforce løsning, hvor især Salesforce Service Cloud i et cross-cloud samspil medførte en flot NPS-score og sikrede kvaliteten i håndteringen af kundehenvendelser.

Vil du vide mere?

Lyder Salesforce og dets teknologier som noget, der kunne være interessant og værdiskabende for jer? Kontakt Karsten for mere information eller få sparring til jeres commerce projekt.