Marketing automation

Vi automatiserer dine marketing-aktiviteter og sørger for at effektivisere og skabe målbar data.

Automatisering af dine marketingaktiviteter

Vi brænder for at automatisere, og er overbevist om, at online marketing rammer målgruppen bedst muligt, hvis den er baseret på data og brugeradfærd. Vi er et specialiseret hold som formår at indsamle og bruge data på en måde, hvorpå vi skaber den mest effektive automatiserede marketing. Forbrugeren forventere mere og teknologien gør det muligt for os, at skræddersy en proaktiv strategisk løsning og eksekvering på den enkelte branche.

IMPACT Extend automatiserer

Forøg din relevans og omsætning med marketingautomatisede taktikker, personalisering og segmentering. Vi implementerer platforme teknisk & organisatorisk og sikrer, at du får den værdi, som marketingautomatisering lover.
Vi giver dig et cockpit med din budgetopgørelse og fortjeneste, den aktuelle prognose måned for måned og hvad du skal stille op, for at nå dit mål.

Loyalitet - Den rette strategi

Som førende konsulenthus har vi en lang årsrække erfaring i, at skabe loyalitetsstrategier som er skræddersyet den enkelte virksomhed. Vi arbejder med automatisering og email marketing strategier, som skaber et tættere forhold til jeres kunder. Vi tror på, at det er essentielt at have en loyalitetsstrategi og vi hjælper til med implementering af disse ved hjælp af førende teknologier, som Salesforce Marketing Cloud.

Personalisering

Forbrugere i dag har store krav til personalisering og relevant indhold. Vi har værktøjerne til at skabe relevant kommunikation til jeres kunder.
Som partnere med de førende teknologier kan vi hjælpe jer på vej, på den mest cost-effective måde og skabe målbare resultater.

Brug af teknologi

Med den rette teknologi og et Salesforce certificeret team kan vi stå imod markedets hårdeste udfordringer og har erfaring fra en bred vifte af forskellige brancher.
Vi er altid opdateret på den nyeste teknologi bruger intelligente metoder til at automatisere.Vil du vide mere
om Marketing Automation?

Kontakt Camilla, som brænder for at fortælle dig meget mere om Marketing Automation.