Raptor

Som partnere med Raptor hjælper vi kunder med at øge loyaliteten igennem personalisering.

Raptor partner

Der er mange faktorer involveret i personaliseringsprocessen, og selvom en virksomhed er opmærksom på vigtigheden og fordelene ved personalisering, kan endepunktet stadig være utilgængeligt på grund af f.eks. teknologiske eller strategiske begrænsninger. Det er ikke alle systemer der er udviklet til at klare opgaverne og mange virksomheder ender med at opgive at tage det vigtige skridt, fordi det er for kompliceret om ekstremt omkostningstungt.

Et udpluk af vores kunder

Personalisering på højt plan

En af de absolut førende på området i landet er Raptor Services, der med deres intelligente personaliseringssoftware, gør det muligt automatisk at eksponere produkter og indhold til brugeren i forskellige kanaler, baseret på deres online og offline adfærd. Det åbner op for et nyt univers, som rummer uanede muligheder for at øge konverteringen for eCommerce-løsninger – både på B2C- og B2B-niveau.

raptor

Kend brugerens behov

Vi indsamler data omkring brugerne på shopløsningen, uanset hvor de bevæger sig. Vi ved ikke præcist, at det er dig, men vi kender dine behov. Den dag forbrugeren for eksempel skriver sig op til et nyhedsbrev, en konkurrence, en kundeklub eller lignende, giver forbrugeren sig til kende, og vi kan derefter starte vores personlige markedsføring til vedkommende.

impact extend

Gode commerce løsninger

Raptors løsning er uafhængig og kan integreres med stort set alle CMS-, ERP-, POS-, e-mailmarketing- og commerce-løsninger. Det betyder, at der skabes en integration til e-handelsløsningens eksisterende systemer uanset setup. Raptor Smart Advisor kan dermed, personalisere websitet, nyhedsbrevet og annonceringen.

Vil du vide mere
om partnerskabet?

Så kontakt Karsten, som kan fortælle dig meget mere.