Marketing BI

Bliv klogere på din data
ved hjælp af Business Intelligence.

Indsigter på tværs af datakilder

Ved hjælp af Business Intelligence samler vi al data i én visualisering, for at skabe et klart billede over dine marketing-aktiviteter.
Igennem marketing BI samler vi alle kritiske datakilder på tværs af organisationen og synliggører dette i ét dashboard.

Det handler om at tage beslutninger baseret på data, fremfor mavefornemmelser, og dette hjælper vi med at blive til en realitet.

Det er essentielt i forhold til forbedring af performance, omstrukturering og reducering af omkostninger – så det handler om at styre ens organisation i den rigtige retning

Skaber et
Større billede

Vi skaber data-drevede indsigter ved hjælp af BI, som sikrer konkret data til analyse af jeres marketing-aktiviteter. Dette giver indsigter på tværs af alle jeres datakilder, som skaber et stort billede af jeres nuværende forretning.

Vi bruger b.la. Data Studio og Power BI, til at visualisere jeres forretning's individuelle KPI'er og synliggører tydeligt, hvordan jeres marketing-effektivitet ser ud. Dette giver indsigter i jeres kunders adfærd og gør det muligt, at analysere og optimere på jeres aktiviteter.

Med Power BI appen kan man give adgang til alle medarbejdere på forskellige adgangsniveauer. Det er en super god måde til at nedbryde siloer, når de forskellige siloer kan bruge hinandens data.

IMPACT Extend

Vi har stort fokus på dyb analytics og BI-forståelse, som omsættes til strategier og eksekvering.
Vi hjælper vores kunder med at omstille deres marketing og øge top og bundlinje baseret på data.Vil du vide mere
om Marketing BI?

Kontakt Christian, som med glæde vil besvare alle dine spørgsmål inden for marketing business intelligence.