Se vores paneldebat: de digitale udfordringer under Corona situationen

Vores 4 eksperter indenfor Digital Marketing giver dig i denne paneldebat, en masse nyttige råd ift. de digitale udfordringer der opstår under Corona situationen

HVORDAN HÅNDTERER VI CORONA SITUATIONEN?

Vi fik på kort tid en del spørgsmål, både fra virksomheder som havde det rigtig svært og som ikke vidste hvordan de skulle agere , eller hvordan de skulle håndtere deres digitale marketing aktiviteter mv.

I denne paneldebat, inviterede vi derfor 4 af vores top eksperter ind, der blandt andet kom ind på de generelle tiltag, forretningens fokus, PPC-annoncering, samt marketing automation – både på tech området og forretningsdelen.

Her gav vi også andre virksomheder muligheden for at deltage, hvor de både kunne komme med deres udfordringer, men også dele ud af deres tips til de andre seere.

Noget jeg synes kendetegner dem som har klaret sig bedst, er at de har været meget agile og meget fleksible til at fremrykke deres kampagner, og måske har ændret deres kampagner til at skulle have en anden målsætning, eller et helt andet format.

thomas_østermark_jensen-impact
Thomas ØstermarkLead PPC Consultant, IMPACT Extend

hvilke spørgsmål får jeg besvaret?

  • Hvordan skal man allokere ens marketingbudget, under en situation som denne?
  • Skal vi skrue ned for vores generelle branding kampagner, og fokusere mere på konverteringer igennem andre kampagner via Facebook eller Google Ads?
  • Hvad tænker i i forhold til adfærdsbaseret kommunikation i denne tid, nu når konverteringsraten mange steder er højere end normalt?
  • Hvor meget og hvordan forventer i, at det vil påvirke E-commerce, når denne periode er ovre?
  • Hvordan forventer i at billedet kommer til at se ud med tilbagebetaling af overskydende skat, om det kommer til at ændre noget?
  • Hvad er de tre vigtigste ting som de af jeres kunder, som har online succes i øjeblikket gør?

 

Vil du have et kort indblik i webinaret?  Se med her

Alt dette og meget mere kan du høre om og få svar på, ved at downloade paneldebatten nedenfor.