Mybanker som ny samarbejds-
partner

28. august 2019

Fintech-virksomheden Mybanker vælger IMPACT Extend A/S som ny samarbejdspartner indenfor datadreven digital marketing.

Mybanker hjælper private bankkunder med at gøre det lettere at tage økonomiske beslutninger på et mere oplyst grundlag. Samtidig skaber Mybanker overblik over bankernes produkter og hjælper med valg af rette samarbejdsbank. IMPACT Extend skal hjælpe indenfor disciplinerne SEO, SEM & SOME.

 

Kenneth, Client Consultant hos IMPACT Extend fortæller:

”Vi er glade for, at Mybanker har inviteret os ind til at støtte håndteringen af deres digitale marketing. Vi har fra første møde haft en god dialog, kemi og fælles forståelse, og vi kunne fra start mærke, at vi delte samme høje ambitionsniveau. Mybanker er inde i en fantastisk udvikling, og de ønsker at få så mange danskere som muligt med på den rejse. Vi er derfor stolte over at være dem, de har valgt til den videre proces imod et endnu mere datadrevet setup. Vi ser frem til et godt og langt samarbejde”

 

Marlene Nørgaard, Adm. direktør i Mybanker siger:

”IMPACT Extend har vist, at de både har evnerne og engagementet til at indgå i et partnerskab med Mybanker om yderligere optimering af vores online tilstedeværelse. Vi glæder os over samarbejdet, som vi forventer vil være til stor gavn for kunder, samfund og sektor”.

 

Vil du vide mere
om projektet?

Kontakt Kenneth så kan han fortælle dig meget mere

client consultant