Google Premier
Partner

Som Premier Google Partner, er vi naturligvis certificeret i alle Googles produkter.

Premier Google Partner

Som Premier Google Partner, er vi naturligvis certificeret i alle Googles produkter indenfor online marketing.
Det betyder, at vi har individuelle certificeringer i AdWords indenfor Search, Mobile, Display, Shopping og Video.
Endvidere, så er vi certificeret i Mobile Sites og Google Analytics.

Et udpluk af kunder vi har hjulpet

Google Adwords

Google Search

Når du annoncerer, kan din annonce vises ved siden af søgeresultater på andre Google-websteder som Maps, Shopping, Google Billeder og på Googles søgepartners websteder.

Google Mobile

Mobilsøgninger udgør mere end halvdelen af søgninger på Google og placeres højere i søgeresultaterne på Google. Størstedelen af trafikken kommer i dag fra telefoner, hvorfor det er essentielt at skabe et skalerbar design.

Google Display

Google Display kan hjælpe dig med at nå folk, mens de browser deres foretrukne websites, viser en ven en YouTube-video, kontrollerer deres Gmail-konto eller bruger mobilenheder og apps.

Google Shopping

Som retailer kan du bruge Shopping-kampagner til at fremme din online og lokale opgørelse, øge trafikken til dit websted eller din lokale butik og finde bedre kvalificerede kundeemner.

Google Video

Videokampagner giver dig mulighed for at vise videoannoncer på egen hånd eller i andet streaming videoindhold på YouTube og på tværs af Google Displaynetværket.

Et vigtigt partnerskab

Google er en vigtig byggesten i det digitale univers, og som Premier partner har vi rig mulighed for at hjælpe vores kunder på rette vej i et tæt samarbejde. Vi er certificerede og erfarne i hele paletten af digital marketing inden for Google’s produkter.

Vil du vide mere
om partnerskabet?

Så kontakt Kenneth, som kan hjælpe jer videre.