søgemaskineoptimering
Øg jeres trafik med SEO

Ved at arbejde struktureret med sin organiske trafik, kan man skille sig ud fra konkurrenterne og vinde kliks og konverteringer.

Gør organisk trafik fra Google til din mest profitable trafikkilde

Hvordan kommer man til tops i Google, og får trafik til websitet, som genererer leads og omsætning?  

IMPACT Extends tilgang til SEO er anderledes end resten af markedet. Vi fokuserer hårdt på den trafik, som konverterer, og vi bruger Power BI til at arbejde med de store mængder data, som skal behandles for at få de indsigter.

Vi forbedrer dine placeringer i Google og øger din volumen af kvalificeret trafik ved følgende analyser og eksekveringer:

  • En søgeintentionsanalyse (tidligere kaldet søgeordsanalyse), hvor vi identificerer dine brugeres søgeintentioner og udvælger de rigtige søgeord. Derefter anbefaler vi det indhold og menustruktur, som får dine leads til at konvertere.
  • En teknisk SEO-analyse som viser, hvilke forbedringer er vigtige for at Google indekserer dit website korrekt og sikrer brugerne en god oplevelse.
  • Links er stadig super vigtige! Denne linkbuildinganalyse identificer, hvordan du klarer dig i fht. konkurrenterne, og hvordan du skal arbejde fremadrettet med linkbuilding ud fra den rette strategi og de mest værdifulde link targets.
  • En CTR-analyse, som identificerer, hvor du kan forbedre dine klikrater med anbefalinger til forbedringer at sidetitler, metabeskrivelser og strukturerede data.

Mere tilgængeligt data end nogensinde er fundamentet for bedre SEO resultater. Med forståelse for din forretning og brug af Power BI skaber vi resultaterne

Christopher Hofman LaursenLead SEO Consultant, IMPACT Extend

Hvad er SEO ?

SEO er forkortelsen for det engelske begreb Search Engine Optimization, som betyder, at man optimerer sin hjemmeside, for at ranke højt på søgemaskiner som Google og Bing og dermed blive synlig for sine potentielle kunder. Organisk trafik specielt fra Google er en af de vigtigste trafikkilder inden for digital marketing, som bliver brugt til at skabe flere besøgende.
Søgemaskineoptimering består af flere elementer, som der skal være styr på, for at blive belønnet af Google. Inden for SEO skal man arbejde med det tekniske, det indholdsmæssige, autoriteten og UX.

adtriba

Hvad får du ud af, at arbejde med SEO sammen med os?

Vi forstår at ikke to forretninger er ens, så vi bruger aldrig den samme analyse 2 gange. Hos IMPACT Extend tilpasser vi vores analyser og optimeringsforslag til den enkelte forretning. Vi bruger data og statistikker til at udforme dashboards, for at formulere dataen til at være let forståelig at tage beslutninger ud fra.

Vi har bl.a. skabt gode resultater i samarbejde med Tøjeksperten og har sikret en stigning i konverteringsraten på 34% og en stigning i den organiske trafik på 92%.

Vores team har mere end 10 års erfaring i at udrette SEO-resultater, og vi vægter tæt samarbejde højt.

Hvordan arbejder vi med SEO?

SEO skal understøtte den overordnede strategi og sætte brugeren i centrum. Det er vigtigt, at ramme brugerens intention med søgningen og derefter levere et tilfredsstillende svar, som fører dem videre mod vores mål. Antallet af dine besøgende fra organisk trafik afhænger af, hvor godt du forstår dine brugere, og hvor god du er til at imødegå deres behov og søgeintentioner. For at forstå brugerens intentioner er det vigtigt, at udarbejde kunderejser, så man kan forstå, hvornår Google er en vigtig kanal. Det er først muligt at forstå sine brugere, når man forstår hvor de er i processen og hvilken adfærd de udviser.
Vi abejder med utallige datakilder for at afdække det fulde søgemønster. Med den viden kan vi eksekvere langt mere effektivt.

Disciplinen består af to dele: en analyserende del og en eksekverende del.
Som nævnt ovenfor udarbejder vi de analyser, som skal gøre jer og os i stand til at eksekvere korrekt. Analyserne hjælper os til at lægge den rette taktiske plan samt sætte mål. Vi udarbejder et dashboard til at følge disse mål tæt.

Hvorfor er SEO vigtigt?

Alt for mange virksomheder ser SEO som en taktisk øvelse uden at have lavet en forudgående strategi. For at SEO skal være profitabelt, skal det understøtte den overordnede forretningsstrategi. Når det gør, så kan det være en uhyre effektiv kanal til at drive trafik, leads og omsætning.

Organisk trafik er kvalitetstrafik. Brugerne stoler på Google, og ser derfor side 1 resultater i Google som de mest relevante. Alle dine kunder vil på et tidspunkt søge svar på Google, og derfor er det vigtigt at være til stede med det rigtige indhold, når de søger.

Når man først er på side 1 i Google, så er det andet vigtige element at fokusere på CTR (Click-through-rate). Hvilken andel af brugerne klikker på ens side fra Google. Det er derfor vigtigt, at forstå brugerens udfordring, så man kan kommunikere effektivt.

Her er nogle af vores primære værktøjer til at hente data

Vil du vide mere
om hvordan vi arbejder med SEO?

Kontakt vores Lead SEO Christopher, han brænder for at fortælle dig meget mere om søgemaskineoptimering.

Lead SEO consultant IMPACT Team