Opnå maksimal ROMI med
Digital marketing

Forløs dit fulde potentiale på et langsigtet strategisk niveau med data-drevne indsigter.

Data gør dig relevant

Markedslandskabet ændrer sig. Hurtigt. Efterspørgslen på gennemsigtighed og vækst-ansvar i marketingsaktiviteter er stigende.
I mellemtiden er kundernes efterspørgsel og forventninger til relevante, engagerende og personlige oplevelser lige så hurtigt stigende.

Svaret på disse udfordringer er indsigt og automatisering.
Indsigter og automatisering er drevet af data.
Og data-drevet marketing er det vi laver.

Udvlagte brands som vi har hjulpet med digital marketing

IMPACT Extend har et skarpt fokus på at forstå forretningsbehov og -mål, og deres leverancer lever op til de strengeste krav.

Claes HansenDigital Marketingchef, Imerco A/S

DIGITAL MARKETING

Vi har etableret et specialiseret selskab med fokus på dyb analytics og BI-forståelse, som omsættes til strategier og eksekvering.
Til enheden har vi søgt og fundet de skarpeste data-scientists og marketing strategier, som hjælper vores kunder med at omstille deres marketing og øge top og bundlinje.

Blik for hele
forretningen

Vi er eksperter inden for digital marketing og arbejder med kunderejsen fra start til slut. Vores team består af specialister inden for både commerce, Analytics, Adwords, CRO, SEO og Social Media. Vi arbejder med omnichannel og sikrer at marketing-aktiviteterne hænger sammmen i den digitale platform såvel som i den fysiske butik.

Raptor

Vi er et team af specialister indenfor vores felt, og vi brænder for at skabe målbare resultater for din forretning. Men kun gennem et tæt samarbejde opnår vi det fulde udbytte.

Thomas Obelitz Høgsbo-Rode, Senior Partner & CO-CEO hos IMPACT Extend
Thomas Høgsbro-RodeCEO, IMPACT Extend

Vil du vide mere
om Digital Marketing?

Kontakt Torben, han brænder for at fortælle dig meget mere om Digital Marketing.

Torben Vejen | IMPACT Team