Digital Marketing Praktikant (med fokus på SEO)

København

Har du talent for markedsføring og er du nysgerrig og passioneret omkring digital marketing, SEO og har du erfaring med at kode? IMPACT Extend søger lige nu en selvstændig praktikant, der er klar på masser af udfordringer, og som har erfaring med at kode. Som praktikant i IMPACT Extend får du muligheden for at opleve digital marketing på tæt hold i Danmarks største commerce bureau på vores kontor i Aarhus eller København.

Lokation

København

Om praktikken

Vi søger en Digital Marketing Praktikant med fokus på SEO med start til august 2021.

Hos IMPACT Extend arbejder vi med at vækste nogle af de største e-commerce virksomheder i Skandinavien, særligt med fokus på datadrevet digital marketing. Du bliver en integreret del af vores Team Traffic bestående af erfarne digital e marketingkonsulenter. Du får blandt andet mulighed for at arbejde tæt sammen med vores SEO-eksperter og hjælpe med at automatisere analyse ved hjælp af Python, R, Power BI, GoogleBigQuery og diverse API’er, søgeordsanalyser, linkanalyser, indholdsanalyser – On-page SEO samt andre forskellige digitale marketingdiscipliner , med et skarpt fokus på data. Du bliver bl.a. skarp i værktøjer som Power BI og Python.

Vi tilpasser praktikken efter dine ønsker og behov, men vores erfaring er, at du får mest ud af praktikken, hvis du kan arbejde 37 timer om ugen. Til gengæld tilbyder vi frihed under ansvar, fede personalearrangementer og en lækker morgenmads- og frokostordning.

Om dig

Du er nysgerrig på digital marketing og SEO og befinder dig godt i krydsfeltet mellem IT og markedsføring, og så har du erfaring med at kode. Det er en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med Python.Du er studerende på en relevant videregående uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, IT eller lignende. Du må gerne have relevant erfaring fra studiejob eller lignende, men det afgørende er, at du er nysgerrig, brænder for feltet og har lyst til at lære og bidrage til teamet.Du er videbegærlig, god til at arbejde selvstændigt og ikke bange for at udforske nye områder. Du trives i et dynamisk miljø i et team med høj faglighed og individuelt ansvar og du har lyst til at være en del af et ambitiøst konsulenthus i vækst.

OM IMPACT EXTEND

IMPACT Extend er et ungt digitalt marketing konsulentfirma med store vækstambitioner. Vi er i dag 20+ medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og København, sammen med vores 170 kollegaer i IMPACT A/S. Vi leverer digital marketing excellence, der transformerer marketing fra et omkostningscenter til et profitcenter. Gennem vores markedsledende løsninger, identificerer vi insights og vækstpotentialer i vores kunders virksomheder. Vi planlægger og udfører digitale marketingsstrategier, der leverer håndgribelige ROI for vores kunder. Vi skaber resultater i samarbejde med førende brands og retailere, så som Imerco, Kaufman, Nemlig.com, Silvan, Ganni, Carl Hansen & Søn og mange flere.

VI TILBYDER

  • DK's mest spændende kunder
  • En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer
  • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
  • En uformel og sjov hverdag
  • Fokus på både personlig og faglig udvikling
  • Morgenmad, gratis frokostordning, god kaffe og frisk frugt
  • Og meget andet!

KONTAKT

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakteChristopher Hofman Laursen på e-mail CHL@impactextend.dk eller HR Assistant, Emma Kirchhoff på EKI@impact.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen for impact a/S og hvad der kommer til at foregå.