Marketing Automation Consultant

AarhusKøbenhavn

Vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder med marketing automation? IMPACT Extend udvider teamet med en Marketing Automation Consultant til vores kontor i København og Aarhus.

Lokation

AarhusKøbenhavn

Om jobbet

Som Marketing Automation Consultant er du med til at skabe resultater for vores kunders Salesforce Marketing Cloud løsninger. Du bliver afgørende i forhold til at implementere og udvikle løsninger i tæt samarbejde med dygtige Salesforce konsulenter. Du kommer til at arbejde med datadrevet marketing automation og personalisering. Med andre ord: Du brænder for at sikre vores kunders online fremtid på en af de absolut bedste platforme: Salesforce Marketing Cloud.

Vi leder efter en konsulent, der kan indgå som en nøglespiller i forhold til vores Salesforce Commerce Cloud og Service Cloud konsulenter. Det er vigtigt at du interesse og erfaring for integration op mod andre systemer altså: Middleware, Order Management System, mv..

Din indsats bliver afgørende for at sikre vores kunders succes. Du kommer til at arbejde med nogle af Skandinaviens største brands og retailere, såsom: Samsøe Samsøe, Søstrene Grene, Hummel, Kaufmann, nemlig.com, Samsøe, Stofa, og mange flere der anvender Salesforce’s cloud platforme.

Du kommer til at indgå i dialogteamet, men du vil have en fast tilknytning til vores Salesforce team. Det betyder at du altid er garanteret stærk faglig sparring på alle områder i forhold til marketing automation og Salesforce Digital 360 løsninger. Din rolle er garanteret altid at være i stærk udvikling i et stærkt socialt og kollegialt arbejdsmiljø.Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Implementering og udvikling af Salesforce Marketing Cloud løsninger for en række af vores kunder i Skandinaviens ledende Salesforce team
 • Konfiguration af Salesforce Marketing Cloud fra de enkle til de mest avancerede løsninger
 • ntegration med andre Salesforce Clouds og 3. parts platforme
 • Databehandling og analyse.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en Cand.Merc i information management, business intelligence eller lignende. Det er afgørende, at du har erfaring med Salesforce Marketing Cloud. Du har arbejdet med marketing automation og dialog programmer og evner på egen hånd at omsætte kundeønsker til konkrete programmer/aktiviteter.

Det er en forudsætning, at du har erfaring med følgende:


 • Minimum 2 års dokumenteret erfaring med Salesforce Marketing Cloud
 • Har styr på API’er og mestrer integrationer
 • Har erfaring med let projektledelse herunder agil systemudvikling og JIRA

Du er bevidst om kontinuerligt at levere et stærkt fagligt bidrag samtidig med, at du konstant søger at forbedre kvaliteten af dit arbejde. Du tager 100 % ansvar – og det trives du med. Som person er du nysgerrig, kvalitetsbevidst, og du er ikke bange for at udfordre hverken kunder eller kolleger. Du er stærk til at kommunikere hvad der bør gøres og hvorfor.

OM IMPACT EXTEND

IMPACT Extend er et ungt digitalt marketing konsulentfirma med store vækstambitioner. Vi er i dag 20+ medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og København, sammen med vores 200 kollegaer i IMPACT A/S. Vi leverer digital marketing excellence, der transformerer marketing fra et omkostningscenter til et profitcenter. Gennem vores markedsledende løsninger, identificerer vi insights og vækstpotentialer i vores kunders virksomheder. Vi planlægger og udfører digitale marketingsstrategier, der leverer håndgribelige ROI for vores kunder. Vi skaber resultater i samarbejde med førende brands og retailere, så som Tøjeksperten, Message, Creativ Company, Carl Ras og mange flere.

VI TILBYDER

 • Danmarks mest spændende kunder
 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fede personalearrangementer
 • Fagligt ambitiøst og inspirerende miljø med fokus på din faglige og personlige udvikling (certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.)
 • Morgenmad, frokostordning, god kaffe og frisk frugt
 • Fitnessmedlemsskab, internet, telefoni osv.
 • Sundhedsforsikring
 • Og meget andet!

KONTAKT

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Head of Marketing Automation Jeppe Voigt på telefon: 6039 4942.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen for impact a/S og hvad der kommer til at foregå.