Lead PPC Consultant

AarhusKøbenhavn

Kan du gøre vores PPC ydelser de skarpeste og mest værdiskabende på markedet? Vil du være med til at udvikle Skandinaviens stærkeste team indenfor datadreven digital marketing? IMPACT Extend søger en skarp profil med erfaring i Digital marketing og PPC ydelser til vores ambitiøse Traffic Team i Aarhus eller København.

Lokation

AarhusKøbenhavn

Om jobbet

Som Lead PPC Consultant kommer du til at indgå i vores Traffic team med ansvar for vores PPC ydelser. Din primære opgave bliver at sikre den bedste kvalitet, af vores ydelser inden for PPC, så de skaber størst mulig værdi for vores kunder. Derudover vil du på sigt får muligheden for at opbygge og lede et PPC team, med en målsætning om at være Skandinaviens førende indenfor betalt annoncering og datadreven marketing.

Du bliver ansvarlig for at sikre kvaliteten af vores kunders PPC løsninger, heriblandt kampagner på Google Ads, Bing, Facebook, Instagram, m.fl.. Du bliver en vigtig sparringspartner for både kunder og kollegaer, og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores forretningskonsulenter og BI konsulenter i krydsfeltet mellem digital marketing, statistisk analyse og automatisering.

Dine opgaver vil bl.a. bestå i:

 • Styring, planlægning og eksekvering af kampagner inden for PPC, herunder Google Ads, Shopping, Bing Ads, Facebook, Instagram m.fl.
 • Udvikling og konceptualisering af vores ydelser inden for specialistområdet
 • Løbende profilering af specialistområde gennem blogindlæg, cases o.lign.
 • Udarbejdelse af foranalyser, strategi og rapporter til kunder
 • Sikre rød tråd til IMPACT Extends øvrige ydelser inden for digital marketing.

Din profil

Du har minimum 3 års erfaring med PPC ydelser, hvor du har arbejdet med rådgivning og eksekvering i store annonceringsløsninger. Du har erfaring som konsulent og har en god forståelse for digital marketing og e-commerce.

Vi forventer derudover at du har erfaring med følgende:

 • Google Ads, herunder shopping og display
 • Adwords Editor, Excel eller andre relevante værktøjer.
 • Rådgivning af kunder og rapportering af resultater.
 • Øvrige PPC-kanaler som fx Bing, Facebook, LinkedIn, Instagram m.fl.

Det er afgørende, at du har en skarp forretningsforståelse og teknisk snilde. Du har altid fokus på at skabe resultater og værdi for dine kunder. Derudover formår du at rådgive og motivere dine kollegaer til at yde deres bedste. Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med automatisering af PPC og har kendskab til Javascript.

Som person er du dedikeret, har et stort drive, faglig stolthed samt et højt fagligt niveau. Du søger konstant at forbedre kvaliteten af dit arbejde. Derudover er du nysgerrig, kvalitetsbevidst og ønsker at bidrage til et uformelt arbejdsmiljø, som er kendetegnet ved en åben og ærlig omgangstone.

OM IMPACT EXTEND

IMPACT Extend er et ungt digitalt marketing konsulentfirma med store vækstambitioner. Vi er i dag 20+ medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og København, sammen med vores 200 kollegaer i IMPACT A/S. Vi leverer digital marketing excellence, der transformerer marketing fra et omkostningscenter til et profitcenter. Gennem vores markedsledende løsninger, identificerer vi insights og vækstpotentialer i vores kunders virksomheder. Vi planlægger og udfører digitale marketingsstrategier, der leverer håndgribelige ROI for vores kunder. Vi skaber resultater i samarbejde med førende brands og retailere, så som Tøjeksperten, Message, Creativ Company, Carl Ras og mange flere.

VI TILBYDER

 • Danmarks mest spændende kunder
 • En uformel og sjov hverdag
 • Ambitiøse og dedikerede kollegaer
 • Fede personalearrangementer
 • Fagligt ambitiøst og inspirerende miljø med fokus på din faglige og personlige udvikling (certificeringer, seminarer, konferencer, coaching mv.)
 • Fitnessmedlemsskab, internet, telefoni osv.
 • Sundhedsforsikring
 • Og meget andet!

KONTAKT

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director of Operations, Denis Hansen, på tlf. 6039 4928.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen for impact a/S og hvad der kommer til at foregå.