Digital marketing SEO praktikant

Er du skarp, nysgerrig og passioneret omkring datadrevet marketing og SEO? Har du mod på en selvstændig praktikstilling med masser af udfordringer? IMPACT Extend tilbyder nu muligheden for at opleve digital marketing på tæt hold i Danmarks største commerce bureau.

Lokation

København

Om Praktikken

Vi søger en Digital Marketing Intern med start januar / februar 2020 og 3-5 måneder frem.

Du bliver en del af IMPACT Extend, der arbejder med at vækste nogle af de største e-commerce virksomheder i Skandinavien med fokus på datadrevet digital marketing. Du bliver en integreret del af vores Traffic & Insights team bestående af erfarne digital marketing konsulenter. Du får blandt andet mulighed for at arbejde tæt sammen med vores SEO-eksperter, og bidrage til analysearbejde – søgeordsanalyser, linkanalyser, indholdsanalyser – On-page SEO samt andre forskellige digital marketing discipliner, med et skarpt fokus på data. Du bliver bl.a. skarp i værktøjer som Power BI.

Vi tilpasser praktikken efter dine ønsker og behov, men vores erfaring er, at du får mest ud af praktikken, hvis du kan arbejde 37 timer om ugen. Til gengæld tilbyder vi frihed under ansvar, fede personalearrangementer og en lækker morgenmads- og frokostordning.

Om Dig

Du er nysgerrig på SEO og befinder dig godt i krydsfeltet mellem IT og markedsføring. Du er studerende på en relevant videregående uddannelse inden for markedsføring, kommunikation, journalistik eller lignende. Du må gerne have relevant erfaring fra studiejob eller lignende, men det afgørende er, at du er nysgerrig, brænder for feltet og har lyst til at lære og bidrage til teamet.

Du er videbegærlig, god til at arbejde selvstændigt og ikke bange for at udforske nye områder. Du trives i et dynamisk miljø i et team med høj faglighed og individuelt ansvar og du har lyst til at være en del af et ambitiøst konsulenthus i vækst.

OM IMPACT EXTEND

IMPACT Extend er et ungt digitalt marketing konsulentfirma med store vækstambitioner. Vi er i dag 20 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus og København, sammen med vores 150 kollegaer i IMPACT A/S. Vi leverer digital marketing excellence, der transformerer marketing fra et omkostningscenter til et profitcenter. Gennem vores markedsledende løsninger, identificerer vi insights og vækstpotentialer i vores kunders virksomheder. Vi planlægger og udfører digitale marketingsstrategier, der leverer håndgribelige ROI for vores kunder. Vi skaber resultater i samarbejde med førende brands og retailere, så som Imerco, Kaufman, Nemlig.com, Silvan, Ganni, Carl Hansen & Søn og mange flere. Læs mere om IMPACT Extend her: https://www.impactextend.dk/

VI TILBYDER

• DK's mest spændende kunder

• En ung og social arbejdsplads med fede personalearrangementer

• En uformel og sjov hverdag

• Ambitiøse og dedikerede kollegaer

• Fokus på både personlig og faglig udvikling

• Morgenmad, frokostordning, god kaffe og frisk frugt

• Og meget andet!

KONTAKT

Send ansøgning og CV afsted via linket herunder. Samtaler afholdes løbende, da stillingen ønskes besat snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Christopher Hofman Laursen på e-mail chl@impactextend.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Process

Lær mere om ansættelsesprocessen for impact a/S og hvad der kommer til at foregå.