Sådan arbejder vi

Vi hjælper virksomheder med at få succes
deres rejse imod en fremtid bestående af
data-drevet marketing

Digital marketing strategi

Vi vil bruge data til at beskrive og definere den digitale markedsføringsstrategi, opbygge og gennemføre marketing taktikker, måle resultater og reagere hurtigt for at optimere kampagner og investeringer.
Vi giver indsigt i markedsføringsresultater og giver adgang til data i et ægte “cockpit / dashboard”.
Vi vil investere i at opbygge nye data- og visualiseringsprodukter, der er prissat på værdi-basis – ikke efter rådgivningstimer, der er nødvendige.
Vi giver stærke rammer og grundigt testede processer, der skaber tillid og sikrer kvalitet, når vi udfører digitale marketingaktiviteter.

I et tæt samarbejde

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at løse deres udfordringer i et langsigtet strategisk perspektiv for at opbygge ROI.
At pleje om vores kunders forretninger og hvordan de arbejder er et nøgleord for os. Vi bygger stærke relationer og er proaktive i vores anbefalinger.

E-commerce

Vi tilbyder løsninger til at være på digital forkant. Vores løsninger er fokuseret omkring omni-channel, og interaktionen i mellem den digitale platform og den fysiske butik. Med mange års erfaring i e-commerce kan vi hjælpe med at skabe en rød tråd baseret på data-drevet marketing.

We help to Extend your business Impact
by Releasing the full Power of Marketing

Vil du vide mere
om IMPACT Extend?

Kontakt Torben, som kan besvare alle dine spørgsmål vedrørende IMPACT Extend.

Torben Vejen | IMPACT Team